Alla inlägg under januari 2011

Av Ida - 25 januari 2011 21:54

På morgonen då ja vakna fick jag som vanligt bråttom...men kom också i tid ... vi åkte skridskor och sen så tränade vi i gymmet på skolan en stund :) det var kul:)

Sen hade vi lektioner och sh läraren var sjuk och engelska var inställd så fick jätte långt hål idag inann modevisningen skulle börja idag, men de gick bra idag också :)


När mode visningen var slut och man hade stökat bort allt så for jag så fort jag kunnde på dansen :) om jag inte nämnt de så är det så att jag dansar bugg och foxstrott. Ikväll var de trivel... det är som en ute dans fast kortare och bara för klubben. Det har varit skoj även fast jag inte fått dansa så mycket pga att jag var där så sent :P (jag glömmer inte min dans med dig)


Idag har jag iriterat mig på väntan och mina tankar... Jag vet vad jag borde göra, men är inte säker jag vill för de kan bli kaos på något vänster .. Jag funderar, vad gör man om man är i en knepig sitts och det spelar ingen roll om vad man gör för det får det samma resultrat menar man kommer i kläm hur man än gör ... Vad ska gå först en själv eller andra ?  det borde vara andra men en själv är också viktig att tänka på så glöm inte deT!...


Sedan kan man ju inte heller förbjuda en person som kanske ex jag säger till emil du får inte vara med mina kompisar själv för jag vill inte de ... de e ju fel, tycker de blir samma fel när de gäller andra samnhang oxå...


Men nu ska jag gå i duschen och få ordning på mitt hår och sen försöka bestämma mig för hur och vad ska jag göra.


Blir nog godnatt nu så nattnatt :)

ps de kommer kanske bilder från modevisningen senare nån dag :P ds

Av Ida - 24 januari 2011 20:30

Idag har dagen varit bra men lite stressig också.. jag vakna vid tio och drog mig ett tag och in såg måste gå upp nu annars missar jag samhälls ... så gjorde mig klar och cykla till skolan och sen så hade vi inte de tydligen var hon sjuk så jag fick ledigt till ett då vi skulle öva inför modevisningen som skolan hade för de var öppethus...


Modevisningen var skit kul:P jag blev fixad i håret och sminkad och sen då massa väntan och sen blev de stressigt mellan byterna på kläderna men jag kom ihåg att ta på mig skorna alla gånger nu iaf. :) sen vare massa folk under ena bara så inte farligt alls jag hoppas de är fullsmåkat imorgon på båda... de skulle vara kul :) 


Sen idag har jag öppnat julklappar :) fick fina saker bla halsband 2 st och olika örhängen:)


Ibland önskar man, men kommer ingen vart .. jag tycker jag borde få som jag vill eller åt minstonde kunna kompromisa så de blir lika och att det blir är rättvist.


Regler är de bra å ha ? jag minns från då jag var liten jag följde alla regler som fanns ..och man fick inte ljuga ... man skulle säga som det var om de hade hänt något och vara polis till alla andra på dagis som inte gjorde som man fick . Jag tror de sätt jag har uppfostrats på så har de gjort mig till en som kan rätt och fel bara jag vill in ser de .. och att jag är för snäll och tror för mycket gott om folk så när jag blir sårad så känns de rejält för jag har inte varit berädd på att den och den skulle vara så ... jag borde kanske tänka lite längre innan jag tror så mycket ...


tack för idag :P



Av Ida - 23 januari 2011 21:57

Min dag började dåligt och sen så blev den bättre linda och hanna kom till mig :) vi parata massa och bakade och sen slutade vi på golvet och skrattade massa, hanna började till och med gråta :) sen tror ja linda gjorde de oxå man minns inte :P de är bra att dom finns också.


Nu fattar jag inget av livet ena sekunder är allt bra och nästa finns du inte längre mitt hjärta vet inte vad som är rätt och fel i detta länge för jag vet inte hur jag ska hantera detta saker jag ... jag förlorar så mycket mer än du och du gått vidare och sen  säger jag saknar detta med dig ... jag förstår inte hur du kan säga de när de var du som sa vi ska inte va ... de är inte rättvist men du får stå ditt kast det var ditt val !! inte miTT.


skönt med sov morgon imorgon och sen så ska jag komma ihåg massa massa grejor med de går nog bra :) hoppas jag hinner dansa på tisdag och sen så ska de bli skönt att vara ledig fredag :)


go kväll ses imorgon kanske :P


Av Ida - 23 januari 2011 15:53

idag måde jag inte bra när jag vakna men går kvällen var värd guld .. var med två pärolor som vet hur man har kul :P  vi såg lite film och jag stekte becon själv för första gången .. de var lite spännande :) sen så snåla jag skjus av idas pojk hem typ mitt i natten:)


jag fattar inte hur tankar kan ha så stor inverkan på ens sömn... jag sov typ tre timmar och känndes som om jag tänkte medan ja sov så jag sov typ inte djupt ens. men men jag har inge väl man ska se framåt längtar till du kan se mig dom sin vän och inget mer.


hejsevejs

mat

Av Ida - 22 januari 2011 20:36

nu har man lyckats steka becon och kokat spagetti :) ska äta middag strax .. vet de är sent  men bättre sent än aldrig:)


jag hoppas på att kvällen ska bli bra men vi ser väl. Idag har vädret varit så bra och fint ... älskar det :)


hej hopp ska äta nu :) 

Av Ida - 22 januari 2011 17:15

Ibland är man irri och ibland den som är på topp eller lika gärna den som vill synas och höras men blir istället den som inte hörs ... de är så jobbigt när man känner.. jag passar inte in eller inte kommer överens med sin vän man alltid har kunnat vara överens med...


Igår vare fest fast jag festa inte mycket så blev ganska lugnt , men tycker de är så jävla dyrt och man kastar pengarna bara i sjön och ingen lyssnar på en... så jobbigt alltså. hur ska man göra sig hörd om man inte är den som står ut? ??


När man låg i sängen idag när man vakna.... var de så skönt , jag gillar verkligen att sova och vakna på en bra sida :) idag har jag testat fler bal klänningar som var fina :) men kommer nog sluta med att jag syr min klänning så blir den unik för de finns bara en sådan då:) 


Ikväll blir nog slappa och se film .. jag önskar att du kunde vara annorlunda och förstå mig och göra som mig vill.


Av Ida - 20 januari 2011 22:56

Nu ser man shanghai knights, den filmen är bra :) sen blir det att sova... har också hunnit duschat som var jätte skönt ,känns bra nu :D


godnatt sovgott :)

Av Ida - 20 januari 2011 18:56

Dagen börja med jag steg för sen och kom 3 min sent... de är typ alltid så med mig jag e en tidsoptemist som inte kan hålla morgon start tiden så bra .. det händer mest på när våren kommer och de blir jusare ute jag undrar varför jag har lättare och stiga upp när det är mörkt ...kanske för de är mörkt då jag lägger mig och sover ... men de är något jag måste jobba på ...:P


Idag på skolan har jag sytt och hunnit lite på jackan .. skulle ha hunnit mer om vi inte skulle måsta offra tid på modevisningen som ska hållas på skolan när dom har öppet hus på måndag och tisdag :P jag hoppas visningen kommer bli bra :)


Nu ska jag strax börja plugga till provet iaf som vi har nästa vecka i histora om typ olika stilar ... de är en jobbig kurs som inte gillas så mycket, men jag göra mitt bästa och försöka satsa stort så jag får mig nå bra :D Idag har jag inte tänkt så mycket på mitt x, men har börjat förstå hur han är mer och varför si och så har hänt som han kanske inte ens tänkt på. Det är fortfarande jobbigt med att han inte pratar ...fast det har ju inte varit så tyst så länge ... det är nog bara jag som är ovan. Om vi hade brytit redan då vi gjorde slut så skulle jag ha kommit mycket längre på vägen nu, men inget att se bak på .. man ska se framåt och glömma de dåliga.


Vid middagen idag frågade jag mina päron om hur utseende fixcerde dom var när dom var i min ålder ... jag fick inte så mycket till svar, men insåg att här sitter vi och pratar om en liten fåning sak och skrattar och har roligt tillsammans .. det känns som de var julaftons kvällen igen och hela familjen såg på mammas och pappas bröllopsfilm igen .. jag uppskattar verkligen min familj, leva utan dom skulle jag inte vilja :P 


De var kallt idag också men hoppas på varmare imorgon:D


slut skrivet för idag men de kommer mera lita på det:P


Presentation

Hej
Fråga dig själv vad du gör idag gör att du kommer närmre där du vill vara imorgon

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards