Alla inlägg under augusti 2018

Av Ida - 7 augusti 2018 19:48

Jag älskar då man finner ro å trivs sär man är, alla vill nog på nå sätt känna sig hemma och passa in. Hur gör man då? Jag antar bäst är att vara sig själv å om någon man gillar inte tycker om något måste. Man vara fast i att dem är inte för dig helt enkelt. Jag har under en tid vetat mycket om mig själv men i dag de jag förstår mig på hade jag aldrig då kunna förstå att jag skulle klara av idag. Allt kommer och går i omgångar. Kunskap som aha upplevelse och snesteg som man kanske inte skulle ha gjort. Ur allt som blir finns alltid en posetiv sak man kan se bara man vill.

Idag har jag shoppat med en av mina bästa vänner :) secondhand är bäst, man hittar så unika och fina grejer där ibland. Rena fynd. Jag är nöjd med mig själv och dagen.

Tack å hej

Av Ida - 6 augusti 2018 12:52

Jag är glad att det äntligen kom regn på morgonen. Kändes som en lättnad, börjat dagen med att städa upp lite, känns mindre kaos då, även då livet ser ut att vara det samma. Hittat en känsla som säger jag fixar De här. Jag e ju liksom jag. Förstår mig inte varför skulle jag inte. Bara jag vill engagera mig så kan jag ju komma någon vart. Av att tänkta posetivt kan man verkligen komma långt och känna glädjen på en annan nivå. Jag är glad att jag själv kan överträffa mig att en stund må vara mörk och dyster därefter känner jag att själv förändra de jag vill. Livet kan verkligen vara fantastiskt underbart bara om du vill se de ljuset.

Solen skiner och fisken hittar hem till vattnet efter pest och kyla.

Tack å hej

Av Ida - 5 augusti 2018 16:37

Just nu är allt blää... Vill bara slänga 20000 kilo i väggen. Banka och agera, det handlar väl om att leva och acceptera och i vissa delar ändra på om man ej är nöjd. Hur ska man kund någon sin bli nöjd då man känner sig kass å värdelös... Tydligen en dag som denna. Varför kan jag bara inte vara jag å vara nöjd för en gång skulle just nu skulle de hjälpa mig lite mer.

Tack å hej

Av Ida - 4 augusti 2018 17:16

Hej allihopa som läser. Igår var jag iväg och dansade på sommardans. Var med en kompis som jag ej träffat på längre. Pratade gamla minnen och skrattade mycket. Jag är så glad jag gjorde det. Att få vara själv ibland är de bästa för en för att sortera vad man egentligen vill göra. När allt kommer omkring har man överträffat sig själv alla gånger. Varför tror man inte mer på sig själv då det är de man behöver för att hitta de man har som intresse eller bara får komma bort från alla måsten. Det enda man måste i livet är att dö resterande väljer man av ren vilja eller ser folk de som måste å känner sig tvingad. Jag väljer glädje i alla rum. Klart känslor och tankar å annat tjafs finns där å är med på ett litet hörn.


Tack för du finns min bästa vän.
Tack och hej uppskatta de du finner för stunden. :P


Av Ida - 2 augusti 2018 23:58

Att stå på egna ben och se världen ur sina ögon är en sak... Att kunna bemästrar konsten att förstå sin omgivning är ypperligt svårt. De som inte syns kan man inte konkret förstå.

De känns alltid tufft att berätta saker och visa sig sårbar.. Men de är oftast en befrielse då man efteråt kan få andra att se allvaret. Jag lärde mig idag att då människor ifrågasätter kan det göra ont eftersom de indikerar på fel å rätt.. Som jag kan störa mig på. Enligt mig mer eller mindre så finns inte rätt å fel. När ska man försöka sluta leva upp till idealet av det normala samhället. Visst är lagsr och regler bra men de oskrivna är inte helt lätt att förstå eller klara av då man inte är normal eller finner sig klara normen i dagens samhälle. Anser det är ingen ide att försöka då jag är en fågel som vill flyga och följa mitt hjärta ?

Tack å gonatt

Av Ida - 2 augusti 2018 19:42

Hej, idag har jag gjort en grej jag ville göra. Det var såå kul. Jag och min syster och en kompis testade paddla kajak och kanot. Sedan lunchade vi med våfflor. Det var den mest härliga dagen med både sol och glädje. Kan hända de kommer kännas i kroppen och musklerna imorgon. Det kan vara en sådan skön känsla ibland.

Jag och min syster paddlade dubbelkajak och man är ju lite oroligt att man ska ramla i för den var rätt så vinglig. Så längre man var i synk och balans gick de bra :) dock när vi väl kommer till bryggan å ska stiga ur så plask ner i vattnet. Det blev någon obalans. Hela jag å mina kläder blev doppade å syster följde oxå med i prullet. Skrattade gott, var även en behaglig känsla i vattnet :) sånt oflyt men ändå så lyckad dag. :D

Tack å hej

Av Ida - 1 augusti 2018 23:07

Pratade med en fin människa som är den som alltid oftast har något på g då hon hälsar på. Vi pratade mycket idag om livet å människors beteende. Å lite om vart man kanske är på väg då man väljer följa hjärtats röst.

Texten nedan kom till mig då, tror den belyser livet som vi pratat om i de få meningar som solen gav mig.

Solen, Rosen, katten kosen går på moset, solen skiner och de är alla tider. Rosen vaknar hittar katten sedan börjar jakten på att hitta skatten.

Tack å kram alla som vill ha :)

Av Ida - 1 augusti 2018 10:52

Solen fisken katten lyser... Vaknar med en jobbig känsla som jag själv vill befria mig från. Allt har bara gått så fort. Det är krävande att fokusera de allt annat då man själv bara vill en sak just nu men man vill inte ta tag i den känslan för sist blev man nekad. Att en nekelse kan bli så tung att möta då man innan man ens insett vad de betyde så var det mycket mer.

Mitt kroppsspråk talade åt mig å nu när allt kommit ifatt förstår jag varför jag handlade så men önskar en dag jag kan bete mig mer sunt så de behöver inte slå så hårt mot mig. Jag har minst 50% ansvar för de som hänt. Å nu blev kontakten bläää som jag kan tycka på mitt sätt. Så irriterade jag vill vara Tillbaka bland molnen där jag hittar mitt esse.

Tack å hej

Presentation

Hej
Fråga dig själv vad du gör idag gör att du kommer närmre där du vill vara imorgon

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards