Alla inlägg den 16 augusti 2018

Av Ida - 16 augusti 2018 10:14

Godmorgon är sådär lagomt halvtrött idag. Vaknade redan 0600 men drog mig till 0830. Saknar en egen säng att sova i och bo någonstans som är mitt ställe. För er som kanske inte visste går jag igenom en pågående separation. Både tungt och jobbigt men det går ändå framåt.

Igår var jag och började packa ihop mina grejer. Insåg att det känns inte kul att vara utan bostad och inte ha plats för ens egna grejer. Tur jag kan bo hos päronen tillsvidare iaf. Bostäder växer inte tyvärr på träd nuförtiden. Glad för att Jag och min tidigare kan kommunicera ibland iaf. Mycke känslor och turbulens förekommer också för att man kan ha svårt att prata om saker för man ligger så nära varandra och man vill inte se det eller förstå det.

Man vinner inte på att snacka fult om andra även om man ibland gör misstag kanske man kan lära sig längsvägen. Den som man snackar om vet kanske inte ens vad för beteende man utstrålar då man gör vissa saker som fel tolkas. Sedan kan man vara instabil i sitt mående och handla fel, men för de förtjänar man en andra chans eller kanske flera. Alla är mänskliga och kan fela. Om man aldrig får göra fel så kan man heller inte göra rätt. Man måste få prova sig fram om till exempel man aldrig varit med om de. Annars vet man inte vad som är rätt och fel för en själv, här pratar jag om beteende i hur man är mot varandra. Var går gränsen för okej och inte okej? Alla människor har olika uppfattning utifrån vad de varit med om och vad de tycker om. Var alltid snäll du vet aldrig vad den andra varit med om som den andra inte har mod att berätta. Att börja om kan kännas svårt men en ny andra chans kan räcka som en start.

Musiken spelar här och frukoststunden så här på morgonsidan gör mig tillfreds. Mår lite bättre och börjar vakna, var lätt yr och trött då jag vakna som jag nämnde innan längtar efter en bättre säng. Inom räckhåll av ett nytt boende så känns okej. Jag får underhålla mig med annat till dess.

Lägger upp en blid på min avokado planta som nästa gett upp på mig, men verkar leva i mina ögon och kommer med nya blad. Nya möjligheter. Ge livet en chans. Kasta inte bort den.

En kram till alla som behöver det!
Tack och hej




Presentation

Hej
Fråga dig själv vad du gör idag gör att du kommer närmre där du vill vara imorgon

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards