Alla inlägg den 12 april 2011

Av Ida - 12 april 2011 21:42

Nu sitter jag och mumsar på siltårta som e min mammas recept MUMS :D jag har till lagat den alldelse själv till min bästaste bästaste bästaste emma som fyllde år förra veckan .. de blev hennes present och lite pengar :)


Tur jag vet att hon gör mig bra och hel som jag inte skulle byta mot något i hela världen eller min kompis ida hon e också den bästa för hon e san och ärlig sedan har jag andra kompisar som e lika bra som dom här som linda,hanna och många andra....de jag vill ni ska tänka på är varför kan endel folk inte lita på varandra ... varför sviker folk ? och håller inte de de lova alltid?  varför undvika personer som man inte vill träffa ?


var ska man börja .. jag tycker att man ska vara rak och ärlig som ni kanske vet och ta det som de blir ... för undvika personer löser inte sens problem som man har med den eller kanske det är en rädsla man har som man inte vill möta. Man förskjuter problemet bara och inte så bra anser jag.


Ibland undrar jag varför kan en person som man älskar tro något så hemskt om en själv som skulle aldrig inträffa enligt en själv för den man älskar skulle kan aldrig kunna såra så hårt.. hur kan man dra en sådan slutsats? varför tvekar man ?


Jag tycker de jag tagit upp idag är svåra frågor, men viktiga. Man ska leva med dom man älska och kan lita på och känner sig trygg med :) Jag tycker svek och allt de andra jag tagit upp kan vi få leva utan, då skulle livet vara 1000grr lättare:) men synd som livet är så får man inte välja bara å leva med det om det händer :P


Godnatt alla Sovgott:)



Presentation

Hej
Fråga dig själv vad du gör idag gör att du kommer närmre där du vill vara imorgon

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards