Alla inlägg den 20 mars 2014

Av Ida - 20 mars 2014 13:31

jag kan inte fatta .. är i 20 årsåldern och har ett hjärt problem .. tur man iaf får permis när det behövs. jag e inte chockad precis .. det är bra att de utreder och förtsätter med det.


jag vet inte vad jag ska göra då jag e fast här och då jag typ inte har nån annan här i ume .. skulle behövt kankse nån som kan sköta om min lägenhet å så. men men de löser sig som alltid .. allt löser sig .. det är vad jag tror på i mångt och mycke ... kan inte fatta hur de snöar ute nu jag ser bara dimma och dimma av snö och igår vare sol tänk vad fort de vänder:)


Igår fick jag besök av en snygging från söder här på själva sjukhuset .. de fick mig att vara den lyckligaste tjejen i världen typ :D de va ju tänkt andra planer med han den dagen men han kom hit iaf så fick ju inte nobben:) jag ska besöka han i söder har jag bestämt mig för och vill att de ska bli av.


Man kan prata mycket och det händer lite .. de finns en del som lever på detta sätt utan att de självreflekterar över sig själv .. ett råd är att man kan reflektera över sig själv på många sätt och se ur olika vinklar på saker och ting för att de ska hända saker. Mål får en att se frammåt och ha en frammåt anda som ingen kan ta ifrån dig om du inte vill ge upp då men de e ju något man inte gör i första taget iaf om man heter ida !!


musik är en av mina bästa vänner nu .. får mig att va lugn och ba va .. de är skönt . dock lite jobbigt att skolan får ta stryck jag får väl börja göra sista uppgiften klar .. sen kanske läsa om dyskalkili lite så är denna kurs klar av matten och halva specen


jag ska få permis idag .. undrar då dem hämtar mig aja jag får vänta och se om nån bekant hämtar mig .. de är inte lätt alls .. men jag klarar mig ju som vanligt konstigt nog ..


hur jag tycker det är att ligga på sjukan .. tja typ som en ovetandes .. man får ju info men tar tid och de springer titt som tätt fram och tillbaka .. men de tar då väl hand om mig här och jag har en bra docktor. men men som sagt jag klarar mig


tack å hej



Presentation

Hej
Fråga dig själv vad du gör idag gör att du kommer närmre där du vill vara imorgon

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards