Alla inlägg den 26 juni 2011

Av Ida - 26 juni 2011 19:39

MIN helg har varit underbar ... midsommar var man rund under fötterna och pussades massa och sedan så mata jag fiskarna lite efter jag fick prova på viskyn som tomas hade med sig .. kvällen blev jätte lyckad .. fast måste påpeka min syster var redlös å fick lite för mycket ... så hon kankse har lärt sig nå ..det har jag iaf .. jag ska inte tugga tugummi i fyllan för det blir bara klet å kladd... tur jag fick bort de efter en stund .. det var nära och hamna i håret också .. tur som sagt jag fick hjälp:D  


Att sova i tält var också kul .. var länge sedan, men e arg på syster för hon snodde våra liggunderlag så fick trängas med min sov kamrat;)  ... jag e tacksamm för min säng idag .. fast jag vill ha en ny dock.... skulle vara skönt för min rygg :)

Har haft ont i ryggen min en massa på senaste så ska nog gå å fixa till den ... sedan har jag bestämt mig för att börja om att gå promenader .. borde nog gå upp vid sju och göra de på morgon så e de gjort ... tror jag mår bättre i ryggen om jag gör det :)


Ska också berätta om gårdagen då jag och min sötaste spelade badminton .. det var jätte kul, vi hittade nät och allt .. sedan kom pappa på om man tejpar på bollen så blir den tyngre och roligare å spela med å det går bättre å träffa :)


Jag vill också påpeka jag tycker denna blogg har förfyllt sit syfte... och jag skriver inte längre av samma anledning som förr ... idag skriver jag för jag vill få andra å skratta och inte för jag har massa ilska jag ska få ut ... men den finns nog kvar ändå .. men som jag sa inte på samma sätt !!


tack å hej för idag skriver mer annan dag :) !!




Presentation

Hej
Fråga dig själv vad du gör idag gör att du kommer närmre där du vill vara imorgon

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards